Sunday, February 27, 2011

Nureen & Neidal


Comel tak Yiyen ber 'spek'? hehe.. saja buang tebiat nak try pakai spek dan bargambar..spek ni takde degree ye uolls.. so jangan risau mata yiyen tak akan ada effect dgn spek tersebut.



Nureen Aleesya



aka Yiyen

mama dia pun time study kat PPUM dulu..pakai spek juga masa kuliah tapi sekarang malas nak layan sebab leceh.mataku akhirnya ok jer.cuma kalau malam agak kureng sikit penglihatannya..


ok jom tengok budak comel kat bawah ni pula..
dah sedia?



















cakk!


Alzreil Neidal

cute tak dia?

dear auntie,uncle,kakak,abang di luar sana.. Neidal tak lama lagi nak masuk umo setahun.. saya masih dalam di lemma ni weather nak buat birthday dia atau pun tak.hmmm.. bagilah cadangan uolls..ada yang nak datang ke? Birthday Yiyen bulan 12 tahun lepas baru je rasanya saya buat thats whylah rasa macam cepat sangat nak buat birthday lagi.it really needs a lot of efforts :)

hmmmm...



2 comments:

  1. mamayiyen kena buat la bday hensem boy niw.. 1st celebration! penting tu..:)
    then roll a video..sure hensem boy terharu tgk video tu bila dah besar nnt.. hehe :)
    x.o.x.o for both luvly kids!

    ReplyDelete
  2. Hello Xaty..
    so so sorry sebab terlepas pandang comment Xaty ni..
    thank u so much sudi baca blog mamayiyen :)
    memang dah buat pun bday dia.. tapi lupa amik video :( xpe his 2nd bday nanti..i will make sure amik video :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin