Sunday, February 13, 2011

Athiera's Fairies Birthday Party

Entry ni memang entry bergambar yang banyak..so caption i letak sikit sikit je ok :) Last Saturday we've been invited to my friend, Kak Sukma's daughter Birthday Party..Athiera Syuhada nama dia..bertempat di Presint 14, Putrajaya. Birthday Athiera ni berkonsepkan Fairies Birthday. Ada personalised mineral water, cupcakes tag, food tags.tapi lupa nak snap :p semua tu..cupcake tag je sempat snap.



Athiera is the one with the white dress..yang sebelah yiyen tu..yang lain lain ni semuanya kawan kawan dan sepupu Athiera. Cute kan they olls! esp the small one..



Adik ku Cheng2 pun joined us that day.. kebetulan dia datang KL ada keje sket kat sini..Yiyen malu malu kucing bergambar :p



Nureen Aleesya aka Yiyen :)



Yiyen with the birthday girl



kami dengan birthday girl



bergambar lagi :)



sorrylah gambar dah tak tersusun dah..malas nak susun hehe.. ni masa dalam rumah kak sukma..ensemboy rileks je duduk babychair Irfan :)



Arysa Layla..anak bff ku..



anak ke 3 kak sukma Irfan Nufael bersama ensemboy ku.. Nama diorang ni dah macam Rafael Nadal..Nufael Neidal :) cute kan.. dah le muka pun seakan akan..



bersama kawan kawan sekerja..



penuh terus ruang tamu kak sukma..memang ramai orang datang hari tu..



me & my bff :)



Laksa Penang yang enak..



Kek birthday Athiera.. Barbie or Princess ni.. dihasilkan oleh cik Senyum sokmo kite :)



Cupcakes pun ada...



the cupcake's tag is from CGP :)



yiyen lagi..



si comel ni memang suka bergambar..xtau sape nama dia tapi dia ni memang suka posing.. kawan atau cousin Athiera kut..



ni kat luar rumah bersama mak Athiera..kak sukma yang berbaju oren tu.. Thanks sebab sudi jemput kami kak..



ni masa nak balik dah..



posing dulu sebelum balik..

anyone nak jemput ke birthday party? jangan segan segan ye..yiyen pasti suka! hehehe..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin