Wednesday, February 2, 2011

Yiyen dan Facebook


Hi there dear friends! sebenarnya saya pun tak tau apa nak update hari ni...tapi nak update juga apa yang patut :) Hari ni sempena Chinese New Year,kami sekeluarga pergi JJCM ke Sunway Pyramid..saja je nak release tension.tak beli apa apa pun kat sana..lagi pun ada benda nak survey sebenarnya..hehe semoga apa yang di survey itu akan menjadi kenyataan :)

Oh ya gambar di bawah ini di ambil masa Hari Wilayah lepas.saya dan Yiyen duk rumah je hari tu sebab nak kumpul tenaga untuk kerja malam.Yiyen ni pula taknak pegi taska sebab tau mama dia keje malam.apa lagi,sepanjang hari tengok chanel 611 je lah dia..sambil2 tu dia suruh ambil gambar dia dengan topi auntie Cheng2 dia ni..tetiba nak bermodelling hari tu.tak tau kenapa..


yiyen & pupu

ok dah tengok gambar ni? cute tak Yiyen? bukan nak puji..tapi saya rasa cute pula Yiyen masa ni..hehe..itu yang nak post gambar dia kat sini ni..ada beberapa keping gambar lagi tapi biarlah satu ni je upload kat sini.yang lain nak upload kat FB dia..Jangan tak tau..anak i ni dah ada FB uolls! kalau rasa2 nak add boleh tapi make sure buat sedikit note yang uolls ni baca blog saya..sebab kadang2 susah nak approve orang yang tak dikenali ni kan.. add FB Yiyen di sini Nureen Aleesya Azlan ok..semua kat wall dia tu,dia yang tulis..dia dah pandai log in sendiri FB dia ok.cayalah anak mama ni! siap leave comment kat wall kazen2 dia lagi tau :p

Ok lah..bertemu di lain entry pula nanti ye..Have a good sleep & Happy Chinese New Year to all Chinese people! Ang Pow Kiam Loi :)


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin