Thursday, February 24, 2011

Who is she? i mean who is Mamayiyen??

Wah! sengaja nak buat suspen lagi untuk entri kali ini.. sebenarnya just nak introduce myself to my new blog's reader yang first time baca blog saya ni.Saya tau bila seseorang baca any blogs,mesti dia terus nak tengok 'view my complete profile' blogger tu kan :) hehe..jangan tipu! :p

ok tak payah susah susah 'vmcp'.. i will tell you 5 things that you should know about me/mamayiyen + neidal : (budget famous haha!) kalau sudi baca blog saya ni lagi bagus :) kesemuanya terkandung di dalamnya.

  1. married with two childs (7 years old daughter & 10 months old son)
  2. i'm a Sabahan (my dad is Dusun + my mom is Rungus)
  3. my husband is from Besut,Terengganu
  4. i'm the 3rd from my 6th siblings
  5. i'm a shopaholic $$$ but i shop with discount% hehe

That is the 5 important things if you wanna know about me.. chewah macam lagak gaya artis la pulak :p and there's 1001 things about me if you read my blog.. "coz it's truly deeply from the bottom of my heart" enjoy reading guys!



mamayiyen

so this is 'what you called'.. my latest picture in town :p dated: 24th of february 2011 (it's today) ada muka macam 'Hana Tajima' tak? hohoho!

ok tak baik merapu.. uolls yang dah jadi followers saya tu..thank you so much ye. memang niat di hati nak aktif blogging lepas mendapat 100 followers :) siapalah saya.. baru je start berblogging May 2009 lepas.itupun tak sepenuhnya aktif..

semoga saya rajin berblogging lepas ni sebab banyak kata kata perangsang dari kawan kawan blogger ku :)

sekian terima kasih.wassalam..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin