Sunday, February 27, 2011

Ikea February 2011


Salam semua.. Khamis lepas sempat ke Ikea bawak kakak ku yang datang bercuti dari Sabah jalan2 kat sini.. memang pantanglah kalau ajak ke Ikea je mesti saya setuju :p Ikea kan my favourite shopping spot juga. Boleh gi The Curve & Ikano serentak.



Sedapnya Salmon set ni! kalau pegi Ikea mesti nak makan Salmon ni or Swedish meatball tu.. tapi yang tak best hari tu Daim cake dah habis :( so we all beli cheesecake je for our dessert.



Si kakak yang dalam proses mendietkan diri..hehe..nasib baik makanan kat ikea ni memang di masak dengan penuh dedikasi khas untuk orang yang nak diet.kebanyakkannya di masak rebus.. tengok kakak ku siap amik 3 kotak apple juice.cukup ke tu? :p



ehem.konon konon posing la tu! hehe..wajib!



ni pun wajib.sape suruh letak cermin banyak sangat kat ikea..kan dah camwhoring tanpa henti..



nice!



Amirah Zahirah anak kakak ku yang taknak tengok kamera.. top & bottom by Cotton on Kids :) hari tu bawak kakak ke CO Sunway Pyramid..habis di borongnya baju bajuan sampai berbelas helai. hehe..



bulan 7 2011 ni baru genap 3 tahun tapi Mia ni amat petah bercakap macam org tua! hehe..



oh meja murah dan comel ini membuatkan kakakku telah membelinya dan tapau bawak balik sabah..siap beli kerusi amirah sekali! haha! nasib baik berat luggage masa hantar kakak ke LCCT tadi tak lebih kg..



INGO! my product..katanyer :p murah jer rm199..sila lah beli ye.. ni meja makan.. nak snap tang nama tu je pun..



satu lagi nice view kat ikea..



mia yang susah sangat nak tengok kamera..so gambar je lah..



ha! baru dapat tangkap dia tengok kamera..hehe.. bersama stool yang murah tapi lupa nak beli.len kali pegi sana nak beli..boleh dijadikan kerusi dan bekas penyimpanan mainan :)



kan dah cakap banyak sangat cermin..jangan salah kan saya ye :p



bed for kids yang murah dan comel!



mia senyum tak nampak mata :) main kat sini sampai nangis nangis taknak gi tempat lain..



patung patung ikea yang pandai beratur :p



cute kan!



banyaknya patung!



artcraft kat ikea yang sempat ku snap..



Mia main masak masak..



lelong lelong sape nak beli...ok itu je cerita masa gi Ikea..
Last but not least..as owez..balik rumah terus peluk si ensemboy ini..
















Happy Sunday guys!

2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin