Monday, February 21, 2011

Kamu yang ke 100 adalah bertuah!



Dam Dam Dum!! 22nd of February 2011.. I got 100 Followers already!! Yeah!..
ye lah blog yang baru nak merangkak ni dah ada 100 followers pun dah kira ok bagi ku.. Thank you so much to my dear 100 followers yag sudi mem 'follow' saya hingga ke hari ini..




Tapi si follower ke 100 ini.. namanya Nurulhuda Abu Hassan adalah sangat bertuah sebab telah menjadi follower ke 100 ku..Hi Nurul..nurul xde blog ke? saya cari kat link gambar tu tapi tak jumpa..kalau Nurul baca entri ni..email kan alamat rumah nurul ye sebab Mamayiyen nak bagi small GIFT as a Token of appreciation sebab jadi follower yang memang di tunggu tunggu oleh Mamayiyen..saja taknak post kat sini sebab nak buat surprise! hehe..

ni email Mamayiyen : septembia1409@yahoo.com




Thank you once again dear followers! yang lain jangan kecik hati ye.Nanti Mamayiyen nak buat cabutan bertuah untuk followers lain pula..di entri lain ye..sape yang bertuah tu..akan mendapat GIFT dari Mamayiyen...nantikan :) mungkin followers yang ke 200 ke..manatau kan... hehe..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin