Sunday, February 13, 2011

Model PUMPKIN PATCH wanna be!

Inilah kerja diorang kalau dah berjumpa :) yiyen with her cousins Uda & Udi.. Actually diorang punya nama semua ada huruf A ; Aleesya, Audra & Audri.tapi guna nama timangan lagi best!

all photos taken by Yohana Tawith



Gambar ni di ambil bulan Disember lepas masa kami sekeluarga balik Sabah to attend my brother's wedding.. baru dapat gambar ni dari Cheng cheng semalam..terus excited nak blog out.



Semuanya dah biasa dengan kamera..so posing je lah diorang ni..



Yeay!! kelihatan happy sekali menggayakan Long sleeve dari 'Pumpkin Patch' tu :)



Baju ni actually saya yang belikan masa pegi Gap Call casting Yiyen kat One Utama hari tu..kebetulan Pumpkin Patch ada sale..harus lah rembat 4 helai. sehelai tu kaler biru tua untuk their little cousin Amirah Zahirah..saiz kecil takde kaler biru muda..so terpaksa ambil kaler tu..
tapi Amirah tak sempat berphotoshoot hari tu sebab dia baru bangun tidur..



Nice kan bila di pakai bersama sama...terus rasa macam Boria :) Bukan main lagi posing diorang ni..


buat muka marah konon :p



muka happy :)



Uda jadi rabbit :)



candid..



kamuuu!!!


sempoi..



Last but not least...gambar yang paling ku sukai...cantik kan gambar ni? seperti ada efek di situ :) ok dah siap satu entry untuk hari ni..ada banyak entry lagi akan menyusul sebab dapat gambar yang beratus ratus keping dari adik ku semalam....hehehe tunggu ye!!

selamat malam semua..esok jangan ponteng kerja tau!


p/s: suka tak dengan background blog mamayiyen yang baru ni?

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin