Monday, February 21, 2011

Koleksi Fridge magnet Nurshazura & Ainor :)


Terima kasih Nurshazura & Ainor kerana sudi berkongsi minat dan gambar Fridge magnet kat blog saya ini.



Fridge magnet Nurshazura


Memang comel2 belaka FM Nur sebab banyak FM binatang.suka sangat!

owh ya,
Nur ada buat entry khas pasal fridge magnet ni kat blog dia..and also
entri khas untuk mamayiyen :)
thank you so much Nur.. cayalah peminat hijau juga rupanya..

sila baca entri tersebut di SINI


ok..
yang ni pula koleksi Fridge Magnet Ainor
Ainor dah buat entri ni bulan April tahun lepas lagi.. dia just nak share kat sini je FM dia..
suka ada FM dari Sabah gambar 'Sumandak' sedang tiup 'Sompoton' tu :)


sila baca entri tersebut di SINI



Fridge Magnet Ainor


p/s: saya tau ramai silent reader baca blog ni tapi tak pernah comment di sini.. kalau uolls ada koleksi fridge magnet, jangan segan silu ye..nanti saya share kat blog saya ni juga..


haruss..
tata!

1 comment:

  1. myself suker fridge magnet jgk..hehehe
    http://ainorkayno.blogspot.com/2010/04/kegilaan.html

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin