Sunday, February 27, 2011

Jeans baru Yiyen

Hari ni nak buat iklan tak berbayar khas untuk Guess Kids :) Bukannya apa.. semalam Jalan jalan cari makan kat Empire Subang Gallery.. Guess Kids ada sale up to 70%.. tu yang nak share kat sini..


Rasanya semua Guess outlet ada sale time ni.. Oleh kerana iklan di luar kedai Guess Kids tu menarik..akhirnya akupun tertarik untuk masuk ke dalamnya.. OMG! 70%, 50% bla bla bla.. teruja sekali..baju baju cantik semua pun 50%.. Oleh kerana Yiyen kekurangan jeans..apa lagi terusan lah cari jeans untuk Yiyen.. ada 70% uolls!




terus beli tanpa pikir 2 kali :) dari harga Rm189 dapat beli dengan Rm50+ sape tak happy kan..hehe.. Jeans yang saya beli lebih kurang macam ni..malas nak snap.. Nanti bolehlah Yiyen pakai jeans baru dia macam model dalam gambar kat bawah ni..oh perasan! :p



Comel & ayu sekali budak ni menggayakan Guess jeans dia ni :) cayalah! so uolls apa lagi,yuk shopping ke Guess Kids..

1 comment:

  1. hi dear come shopping with us. all is authentic / original. but price more chipper than boutique. like our page AT FB guesskidz funzone

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin