Tuesday, February 15, 2011

Best bila ada Blogger try resepi kita :)

Hi..just nak bagitau uolls pasal entry Puding peach Mamayiyen hari tu... Terharu seh! sebab ada seorang blogger ni terus try resipi tu then post balik kat blog dia.. thanks Leen sebab sudi try resipi ni..


uolls yang nak try resipi saya ni, klik SINI

yang nak tengok entry Leen, klik SINI

marvelous Leen sebab buat sebijik sebijik mcm yang saya ajarin itu..hehe
p/s: nanti nak masak apa lagi ye? hmmmm

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin