Monday, February 28, 2011

Ensemboy is 10 months old today!

Yippie! my ensemboy dah genap 10 bulan hari ni. tinggal 2 bulan lagi nak masuk umur setahun :) Tak sabar rasanya nak tengok dia membesar.macamana bila dia dah pandai bercakap nanti.tak sabar nak dengar suara dia..persamaan dia dengan yiyen masa kecil dulu..dua dua bersuara 'garau' hehe.



Tengoklah tu..kecik kecik dah berminat nak pandu kereta..sama dengan papa dia yang minat F1 :) sekarang ni pantang duduk depan mesti dia nak pegang steering kereta.so kalau jalan jalan, saya dengan si ensemboy ni kena duduk belakang. kalau duduk dalam car seat boleh pula dia duduk diam, tapi kalau dukung mesti gundah gulana..



Neidal 10 months update:

-Dah ada 7 batang gigi.
-Suka gigit apa sahaja benda yang dia pegang.
-Suka gigit tangan mama dia :p
-Dah berjalan sambil pegang sofa,meja etc.
-Merangkak memang laju
-Dah pandai naik tangga sampai tangga ke 10 dengan jagaan 'papa & mama' dia.
-Dah pandai merajuk kalau tak dapat apa yang dia nak.
-Dah pandai panggil saya dengan panggilan "mama"
-Semakin kuat makan.
-Suka senyum & ketawa.
-Semakin putih melepak :)
-Ada Sideburn panjang..hehe..
-Berat tak timbang lagi..tapi semakin berat :p

eheh.. itu je rasanya update terbaru ensemboy ku buat masa ni.. bulan ke 11 nanti saya update lagi ye..daaa...



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin