Thursday, December 2, 2010

Yiyen's 6th Butterfly Birthday..


Holla!!
Mula mula nak publish family photo dulu..
harus lah kan..
susah betul nak dapatkan angle yang terbaik utk family photo kami ni..
kejap yiyen tengok tempat lain,kejap ensemboy tengok tempat lain..
so terima lah foto family terbaik kami utk tahun 2010 ini..
hehehehe...




siap di warnai dengan kalerful cake & cupcakes gittew!!
cantik tak the cake & cupcakes tu..
i akan bagitau detail kat mana i order cake & cupakes ni di lain entry ye..
harus satu persatu okeh!




yang ni rasanya kalau ikut pertandingan photo bertemakan
"happiness" mesti boleh menang kan..
macam best tengok gambar ni sbb ala2 natural gitew :p





sesi meniup candle setelah selesai nyanyi lagu 'Happy Birthday' utk Yiyen :)
ternyata yiyen sangat gembira hari tu..
tak sia sia mama dia buatkan birthday party khas untuk dia hari tu..
Untuk informasi semua..
this is the first time i buat Themed Birthday Party
without the Party Planner..

coz

me myself
is the Party Planner uolls!! :)

Grabb x grabb hasil nukilan i???
gambar grabb yang lain akan menyusul nanti..
nantikan ye..



4 comments:

  1. happy 6th birthday Yiyen ...so sorry auntie moon tak dpt join ....muahsssssssssss

    ReplyDelete
  2. seronok la yiyen eh..memorable party utk dia..

    ReplyDelete
  3. Happy Belated Birthday Yiyen :)
    Is very Nice party...

    ReplyDelete
  4. hi moon: its ok tapi dah 2 bday u terlepas kan..
    suria: yiyen seronok sgt hari tu..
    ct fatimah: thank u ct..so sorry xsempat jemput sbb sy xde contact no direct u..so senang sms terus..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin