Friday, December 24, 2010

Yeah balik kampung!!

Tak sabar rasanya nak menjejaki kaki ke
Sabah tanah air ku..
dah lebih setahun x balik sabah tau!
excited sekali!




muka2 excited nak balik sabah :)
tengok ensemboy seperti geram gittew..
dia dah pandai merangkak u olls! dah penat merangkak..
terus give up terbaring mcm ni..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
eh eh eh
kecik2 dah pandai give up tau!




gambar merangkak nanti i up ye..
nak update ni pun curik2 masa jer sbb nak packing..

*****

ok jum tengok salah satu wedding doorgift utk my brother's wedding next week.
upps!
i didn't tell you that my brother's wedding reception will be held next week?
no?
ok ok di sini saya nak war war kan utk semua sahabat handai, saudara mara..
sila lah datang ke

Dewan Komuniti Kota Marudu pada 27hb ni
at 1pm till 3pm..

jemput datang ye, jangan cakap kami x jemput pula :)
we tried our best to invite all of you..
kalau ada yang termiss tu, jgn kecil hati ye.. mmg nak jemput semua tapi xsempat mentioned nama semua org.

so ni salah satunya door gift yg i tempah dari kwn i nama dia kak wan :)
kalau nak tempah silalah gi FB dia.. search "senyum sokmo"
harus lah dari Nganu kite with Love.. hehe..

ada lagi yg lain tapi xsempat nak snap..next entry ye..




personalised fancy cookies!
i yang nak the blue theme & the Love tu..
harus dengan gambar diorang ada kat situ..
thanks Kak Wan for the lovely cookies :)





their 'bunting'
cute kan! thanks to dally! from marryme2u!
i really love your design & effort dear :)

ok lah nak sambung packing lagi ni..
baju utk balik sabah besok dah tersedia ye..
anak2 sila amik dan sarungkan je pagi besok..
baju mamanye pun dah sedia juga..harussssss!





oh tak sabarnya!
doakan perjalanan kami pergi dan balik sabah ok..

TQ guys!

2 comments:

  1. hehe yati.. thank u sbb upload gambar banner tu. mcm mana la boleh terlupa nak bawa malam tu kan. kesian u i kacau malam2 sangat..

    selamat bercuti yea!

    ReplyDelete
  2. hi dally! banner tu mmg cute! xkacau lah..mmg kebetulan tidur lewat hari tu :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin