Saturday, December 4, 2010

Shopping yang cepat tapi padat :)

Kita tinggalkan seketika cerita pasal birthday yiyen ye..

Hehe..
nak juga share kat sini..
I baru je dapat my belated Birthday Gift from my BPP :)
'Best Pren Poreber'
boleh ke guna istilah ni?

hadiah dari tokeh COACH mestilah dapat COACH!
yahoooooo!!!

thank u so much tokeh kedai


iaitu Pn.Yasrina Khalid yang vogue the vass itteww!
jom tengok i mengayakan hadiah tersebut.. :p



my new Coach Poppy shades :)
siap posing dengan casing tu yang xtahan tu..
hahaha!

ni sebenarnya gambar i masa nak pegi Sunway Pyramid tadi..
gi SP sebab nak beli Baby Tee utk ensemboy..
baju2 dia semua dah ketat2 sebab debab..

dah lama xtimbang berat Neidal..
tapi rasanya dah 11kg kut..
debab x debab??
baru 7bulan uolls!



baju2 @Kitschen SP yang i try tadi..
gilak teruja dengan koleksi terbaru dia..cantik2 betul..
rugi kalau xbeli.bukan nya apa,tapi baju2 dia mmg berkualiti sbb kain dia tebal..
pastu harga murah pula tu berbanding Forever21 & design cantik2..
tadi sempat juga masuk Cotton On utk org dewasa tapi semua design x memenuhi citarasa ku.
sorry CO..tapi kalau Cotton On Kids harus beli ye sbb design dia i mmg suka..



baju yg i beli



kena amik juga tulisan Kitschen tu sebagai bukti :)



upsss!!
yang ni mmg xdirancang..
oleh kerana xtahan tengok kasut ni..
i dah terbeli untuk ensemboy..
ish ish ish kecik2 dah pakai Clarks :p
tapikan sesampai di rumah tadi kaki ensemboy xmuat :(
kaki debab dah so kena tukar saiz dalam masa 7 hari ni..
OMG!
tadi beli,ingatkan kasut tu longgar...sekali try kat kaki ensemboy..
ketat rupanya..



ni pun try tadi..tapi xbeli harga kebanyakkannya ada 50% diskaun ye..



ni dress yg i try juga tadi tapi pun tak beli...
mungkin nak belikan utk adik sblm balik sabah nanti :)
suka lah si cheng2 tu..



ni maksudnya i masuk fitting room bawak 5 helai baju..
hehehe..
try 5, tapi beli 1..



ok.hasil pembelian 3 jam shopping :)
alahai lupa nak upload gambar baju Neidal & Yiyen yg i beli kat Cotton On Kids tadi..
utk ensemboy beli 4 helai..utk Yiyen 1 helai je..dia dah banyak baju..
yg xpakai pun banyak lagi..
so kita bagi chance utk ensemboy dulu ye yen..



yang ni i wajib beli setiap kali pegi SP..
xpernah xbeli..
my favourite one is 'Fatal Attraction' by CupCakecChic
sangat sedap okeh!

itu je i nak share hari ni..
dah lama sgt xbuat entry shopping2 ni..

next week mungkin nak gi shopping lagi..
tungguuuuu my next entry ye..
ta.. ta..


2 comments:

  1. we got the same hobbies! i love shopping too...heee....anyway, have fun with all ur activities okay dear sis..:D

    ReplyDelete
  2. hi fifiey!
    thank u so much..
    yeah..shopping is the best theraphy!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin