Saturday, December 11, 2010

Best Student 2010!

A Quick update on Yiyen's Grads day..
dah 2 minggu sebenarnya tapi baru hari ni sempat update :)
i'm tolly!! hehehe..



Concert & Graduation of SmartReader Bkt Rimau
telah diadakan di Kota Permai Golf & Country Club..
dekat jer dengan rumah we olls...
tak sampai 3 minit sampai..



my Brother Richado pun join us that nite sebab kebetulan
dia ada show kat
Celebrity Club Soho,KL
the other day..



ensemboy tengah merenung gambar grads kakak tersayang :)



phewwitt!
kecik2 dah ada gambar graduation gittew!!



papayiyen sedang merenung gambar yiyen dengan penuh bangga :p
katanyerrr...hehe..



kami



yiyen & iman
with their certificate



nak jugak!



yiyen dapat anugerah Star Leader malam tu..
terbaekk!
tapi yang paling terbaekk lagi...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

she got


awarded as a BEST STUDENT of SmartReader Kids Bkt Rimau 2010!
i bangga uolls!!!

tengok ensemboy pun heran sbb yiyen banyak sangat dapat trophy hari tu..
weeeeee...

oklah thats all for now..
banyak lagi nak citer ni..kalau sempat malam ni juga i update okey..
tata friends..

2 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin