Thursday, December 16, 2010

Yiyen's Birthday Photographer

Oleh kerana i paling suka gambar ni..
so terpaksa upload kali ke dua di blog ni..
jgn mare!

entry kali ni nak promote
yiyen's birthday official photographer :)

Wah!
siap ada photographer katanyer :p



cantik x gambar ni?
cantik kan!



seperti terbang butterflies itu



like juga!



nice..



ok..
this is the photographer's FB fanpage
website dia rasanya ada problem skrg..so uolls boleh terus ke FB fanpage dia ok..
lagi senang!
servis baik & cepat dan paling penting harga dia sangat lah berbaloi2..so apa tunggu lagi.slot utk tahun depan dia dah buka tu..sila2 lah book ye..


p/s: thank you once again adik Mirul for the nice shot!
& ehem.. kad jemputan jgn lupa bagi akak kalau dah tiba masanya ok :)
comel sekali irine nadia marcello tu! kim salam..




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin