Friday, January 28, 2011

Neidal 9 bulan hari ni!

Eh diam tak diam..dah genap 9 bulan rupanya anak mama hari ni..weeeee..happy sekali mama dia sebab ensemboy tak lama lagi nak setahun dah :) sepanjang 9 bulan ni rasanya 6 kali neidal demam panas yang tinggi.tapi syukur dapat menanganinya tanpa kena admit ward..sakit sakit yang teruk pun belum lagi kecuali batuk selsema je.



Comel tak muka sebulan neidal? hehe..yang ni masa 25 May 2010.maksudnya 3 hari lagi neidal 1 bulan..tapi kira dah sebulan la tu kan..muka blurr yang belum tau apa apa lagi..ciannn dia! *mama kantoi ber Twitter* :p



Alahai cayanggggg mama!! gambar ni paling saya suke! nampak macam cute sangat..ensemboy dah pandai peluk peluk mama dia..yang ni pun masa umur sebulan.



yiyen dengan neidal masa umur neidal 2 bulan..sebenarnya dia tak pandai duduk lagi tapi mamanya paksa juga duduk sebab nak amik gambar dengan kakak dia :)



wahh! dah pandai senyum tengok kamera..neidal dengan 'pupu'nya dari IKEA.. oh ya genap 9 bulan hari ni,let me share with you guys perkembangan NEIDAL:

-neidal dah ada 5 batang gigi dan 1 lagi tengah dalam proses nak keluar dari gusi..
-sudah pandai merangkak dengan laju ke hulu ke hilir
-sudah pandai berdiri.. tak lama lagi nak jalan lah tu!
-sangat suka senyum!
-suka menyanyi
-kuat makan
-kuat menyusu!
-suka bangun jam 2 atau 3 pagi pastu jadi aktif tetiba :p sampai mama xboleh tidur

ok lah buat masa ni itu jelah saya nak share dengan uolls.. semoga neidal ku sihat selalu dan membesar jadi Goodboy to his parent :) Amin..


mari tengok gambar budak kecik yang dah pandai bergaya ni..hehe



CAK!




CAK!



CAK!



CAK!




KEBABOOM!












Alzreil Neidal B. Azlan
masa umur nak masuk 2 bulan :)


hehehe...

Adiossss...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin