Tuesday, January 25, 2011

PreLoved Coach Wristlet for SALE!

Dear friends,
I'm selling my pre-Loved COACH Wristlet



wristlet ni hanya pernah ku pakai 2 kali jer :)
thats why nak jual..
sayang betul tersimpan lama2 dalam kotak tu..


gambar ni di ambil masa baru beli hari tu tapi sekarang pun still nampak baru tau!
so sape2 rasa nak beli,sila emailkan kepada ku atau just leave your comment here..

nak tau harga??

RM170 jer
mahal??

dah murah la tu sebab termasuk harga pengeposan.

kalau malu nak comment here,just email me..
septembia1409@yahoo.com
ok



weeee...

rugi tak beli tau sbb wristlet ni yang besar tau..
bukan yg saiz 6cm x 4cm tu..yang ni 8cm x 6cm..
boleh isi macam2!

1 comment:

  1. Hi Yati, wristlet ni masih available? Boleh nego price lagi? Mcm brminat nk belikan as a present for my sisi yg tk pernah ada wristlet lagi.. :-)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin