Thursday, January 20, 2011

Jalan Jalan Cari Makan at ESG Subang


Masa pegi Empire Shopping Gallery hari tu,sempat try makan kat Ole Ole Bali..
mula2 tak tau nak makan kat mana sebab bukan nya tau sangat mana tempat makan yang best dalam ESG tu..



pusing2 dalam tu, ternampaklah restoren Ole Ole Bali ni..so i suggest kat cik abang try makan kat sini..manatau sedap :)



interior design dalam restoren ni jangan cakaplah memang excellent!
kesemua dekorasi ruang dalam restoren ni memang berkonsepkan Bali..pekerja pun semuanya dari sana rasanya sebab xberapa fasih berbahasa melayu masa ambil order hari tu..




my Barli Lime
suggested by the waiter and its nice..



see..betulkan..semuanya berkonsepkan Bali



tempat penyediaan makanan kemas dan menarik..
saya ni kalau bab2 meninjau keadaan sekeliling sangat alert..



our food
xingat apa nama hidangan ni tapi harga saya ingat rm33 per plate :)
ada sate,sotong,udang,ayam rendang,sayur dan sambal pendek kata 'all in one'
the food taste good!



ruangan tempat duduk



without fail, yiyen posing depan restoren



dan lagi..ok itu jer pasal makan kat OOB ni..next time nak try makanan lain pula..
hari tu makan xberapa dapat menikmati sebab neidal agak meragam so makan kelang kabut juga lah..
-
-
-
-
-
-
-
-

next!
jom tengok ni pula
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

what i like about ESG is...

their toilet is very naissss sebab.. Environmental friendly..
sila tengok sendiri :




tandas ibu & anak di sekalikan dalam satu pintu..
so senang lah kalau yiyen dan mama nak 'pu' boleh masuk sekali :) hehe bagus!
p/s: walaupun penutup mangkuk tandas dah tercabut..janji anak & mama boleh masuk sekali dan ruangan dalam tu xsempit..



anak anak kena paksa posing depan kedai hmmm xingat nama kedai ni..
yiyen buat2 xtengok :p



ratu posing :)
nasib baik yang ni tengok..



suka dengan iklan guess ni so harus snap



neidal dah kepenatan



baru keluar dari Toys R us..yiyen dapat mainan satu,neidal dapat satu..cukuplah..mainan kat rumah pun dah berkotak2.oh lagi satu..saya belikan yiyen payung comel pink dari sini utk kegunaan masa balik dari sekolah.takut kena hujan..kang demam xtentu pasal pula dia.



yiyen with my favourite's cartoon charactor till now! GARFIELD! dah jadi mama pun still minat garfield tau! :p dulu masa sekolah,semua barangan Garfield..xmainlah Barbie Barbie ni..haha!



sempena tahun arnab tahun ni,
pihak ESG ada membuat pameran arnab di ruang concourse they all..arnab hidup ok bukan arnab pelsu..kalau nak bagi makan pun boleh tapi kena bayar rm2 lah..



cute jer rabit2 tu..



hiasan bahagian tengah ESG sempena nak sambut CNY yang x lama lagi..
masa jalan2 kat G floor ni lah nampak butik Coach tu :)

apa lagi..haruslah :p

what is my opinion about ESG? ruangan dalaman macam Pavilion rasanya tapi satu jer nak comment..Lift sangat sempit untuk pembawa STROLLER macam kami ni..
ha yang ni xEF ok..xEnvi friendly la maksudnya :)
please do something about this ye wahai ESG Management..


so uolls dah pernah datang ESG?
tell me ur opinion..


2 comments:

  1. i ingat i jer ade mslh ngan lif dorang bila jln with stroller..bad kan..huhu..

    ReplyDelete
  2. hi reen..thats why..mmg susah kalau lift kecil kan..patut diorang sediakan eskelator yang bukan mcm tangga tu senang kita nak tolak stroller :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin