Monday, January 10, 2011

Balik Sabah Part 1

hari ni baru dapat update blog..kebetulan keje malam so dapatlah online kejap.
so many things to be done during yiyen's first week at school.
itu ini kena buat,then to make sure van sekolah ada dan yiyen biasa dgn keadaan ini.
ok enough with that, mari nak story sket masa balik sabah hari tu.


ni masa nak ke Kinabalu Park,Kundasang,Ranau,Sabah..
yang terletak lebih kurang 5 jam dari kampung halaman ku, Kota Marudu.



yeah! dah sampai pun..
depan Kinabalu Park amik gambar dulu sebelum check in :)



with ensemboyku!



nenek & cucu2nya



merenung sape tu?



bersama adik ipar Mandy :)



neidal dah terlelap



check in @ Nephentus 2, Kinabalu Lodge
lupa nak amik gambar rumah ni tapi 2 tingkat olls..
rm700 pernight :)



neidal di apit oleh yiyen & kazen2 nya



ni bukan tangan i ye..ni tangan si penjaga setia neidal..
hehe sape tu?



family photo di kaki Gunung Kinabalu



my parent with adik Yohan n their menantu Mandy



ensemboy with atuk!
cantik sekali gambar ni..macam postcard..



as owez..
yiyen & cuz audra



me & audra



with Mr.Love..hehe..



yiyen with her ballet style



fish spa at Kg Luanti Baru, Ranau,Sabah
best sekali!!



ikan2 sedang mengigit kaki ku..geli xhengat ok!
siap jerit2 lagi..sebab bukan anak2 ikan yg gigit tapi bapak2 ikan okeh! awww!


last but not least masa balik dari Kinabalu Park..
singgah sekejap kat Restoren atas bukit,Kota Belud..
tenggiri asam pedas dia mmg terbaik!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin