Monday, January 17, 2011

Lucu tapi benar :)


Ingat tak lagi kasut neidal yang x muat hari tu? ha..inilah kasut yang saya telah tukar tu..baru teringat nak post hari ni.. ada kejadian mengenai kasut ni sebenarnya..



masa balik sabah hari tu, sebelum naik flite balik ke KL, kasut neidal jatuh kat tempat menunggu naik flite tu..kalau xsilap kat room A4 rasanya.masa tu kat KKIA lagi.. yang xbestnya.. dalam perut kapal terbang baru perasan sebelah kasut neidal xde..cari bwh kerusi xde,cari tepi2 seat xde..terus menggelabah..sayang je rasa sbb baru beli n still longgar lagi kasut tu..saja nak bagi neidal lama skit pakai..sekali jatuh pula kasut ni.. :(



tanpa berlengah, saya terus cakap dgn pramugara nak gi cari kasut neidal..pramugara cakap tunggu org masuk dulu..ye tak ye sbb laluan dalam tu kan sempit..oh..xterpikir dah bab tu sbb risau org semua dah naik..kita pula yang di tunggu..ingat nak halal kan jer kasut tu,tapi macam sayang pula..so i asked papayiyen to find the shoe.dia pun mcm nak xnak jer sbb pramugari semua dah start tutup2 tempat bagasi di atas..alahai sayang nya..last2 papayiyen pun jadi hero sekejap..dia gi lari ke tempat menunggu tadi..manatau ada rezeki..harus PILOT tunggu papayiyen yg sedang cari kasut neidal tu..so funny but harus cakap thank you to the pilot,pramugara & pramugari MAS! sbb sudi bagi chance cari kasut

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


si ensemboy ini!!
woohoo!



syukur..
papayiyen datang sambil tersenyum malu..sbb flite tunggu cari kasut neidal :)
hahaha! can u imagine?

oh! pengalaman yang xdapat ku lupakan..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin