Wednesday, January 5, 2011

Yiyen's first day at school!

Hari ni harus mengambil kesempatan untuk update pasal
yiyen's first day at school ni..
sementara tunggu yiyen habis kelas 6.10pm ni..
online jap then terus rasa nak update.



ok this is exactly the first day yiyen nak pegi school
she's in standard one now!



dah besar dah anak ku :)
tak terasa pula..



dalam kereta otw ke Sk Bkt. Rimau..papamama harus amik cuti ok :p
ya..yiyen masuk sekolah yang memang dekat banget dgn rumah..xsampai 3 km rasanya
beruntung sangat rumah dekat dgn sekolah ni..



masa pendaftaran
yiyen sekolah sesi petang..
start tahun ni, darjah 1,2 & 3 semuanya sesi petang.



tersenyum bangga kunun :)
mama, yiyen dah 7 tahun kan..excited sekali dapat masuk darjah satu..



buat barisan sebelum masuk kelas yer murid murid..



yiyen yg depan sekali



mamarazi sedang menjalankan tugasan as a blogger..hehe



ilmu itu pelita hidup
haruss!
duduk paling depan & betul2 depan meja cikgu..

ini adalah kelas sementara yiyen disebabkan hari tu ter missed amik ujian penentuan kelas sebab balik sabah..semalam dah amik ujian dan yiyen dapat full marks..

harap2 lah cikgu dia pindah masuk kan yiyen ke kelas yang haruss :)
semalam dia cakap kelas tu dah penuh
:(
tasuke kalau mcm tu.



yiyen masa @ school canteen
semalam dan hari ni..saya masak dan bagi bekal utk yiyen..
lebih afdal katanyer..
esok terpaksa yiyen beli kat kantin sekolah sbb mama dia dah start keje
cuti 3 hari semata2 nak temankan yiyen for her new school ni..



ok..ni assembly masa 1st day of school..
emcee semuanya murid2..
pandai sekali diorang ni..bijak bijak!

harap2 yiyen sebijak mereka..
tahun lepas pencapaian murid2 tahun 6 SK Bukit Rimau sgt cemerlang..
29 murid dapat 5A's ok..

grabb!


2 comments:

  1. ala..comey jer...dah sekolah dah anak...nnt my dotter sekolah pun sure kena amik cuti nak daftar..hihi.

    Salam kenal.

    ReplyDelete
  2. hi Elin..memang kena amik cuti..kesian masa mula2 diorang tak tau lagi apa nak buat..

    salam kenal juga :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin