Monday, January 17, 2011

Sale at COACH Boutique ESG,Subang!

Yeeha!!
happy bila dapat share dengan uolls semua about this kind of story..
bukan nya apa..just nak bagitau yang Coach Boutique kat Empire Shopping Gallery Subang is having SALE! rite now..


sabtu lepas masa pegi sana..teruja sekali masuk butik Coach sebab selalunya masuk kat Pavi jer..rupa2nya ada juga Coach kat ESG rupanya..thanks to my friend Jane sebab bagitau ada sale kat sana..i like!




ni gambar beg yg sempat ku snap..you know what?
they having a 50% off some of their items ok!!
uolls tak kan rasa bersalah bila beli harga discounted macam tu kan..
so hurry up girls!



sling bags yang comel!



uhh! sempat grabbed satu!



paperbag pun dah cantik apa lagi begnya :)




suke bila beli murah tapi siap ada box & paperbag cute!





p/s: its actually for my mom..
tapi kalau dia xberkenan..i sudi kalau dia bagi kat i sebab ia memang pilihan ku :p
hehehe..perasan!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin