Thursday, January 13, 2011

Yiyen's Birthday Preparation


Entri ni actually patut saya kongsi bersama tahun lepas lagi :)
oleh kerana pada penghujung tahun terlalu banyak aktiviti,so saya postponed ke hari ini..



ni pose yiyen sebelum birthday party start hari tu..
masa tu kek dia baru sampai thru delivery
she is so excited to see her cake :)



gambar ni saya snap masa malam sebelum birthday.
baru siap membalut her personalised choc bar



butterfies cookies yang saya tempah dari

sangat sedap!
oder jgn x oder..



pose lagi



ha! ni salah satu artwork yang saya buat sendiri hari tu..
butterflies cardpaper
*sebenarnya xtau apa nak panggil benda ni*

saya buat ni khas utk menampakkan lagi ciri ciri butterflies utk birthday yiyen hari tu.
kreatif tak kreatif?



lukis & gunting..
maka terjadilah rama2 comel ini..
kebanyakkannya saya lekat pada dinding masa birthday party hari tu..
p/s: kalau nak amik idea ni..sila lah tapi bagi lah kredit kat blog mamayiyen ok :)



see!
cute tak my artwork? you can see the butterflies paper that i cut there..
the birthday pennant is actually from my sister's daughter birthday..
i guna balik.jangan membazir ye kawan2.yang tulisan yiyen kat bawah tu.. xberapa nampak kan? it is actually yiyen's name.itu pun i buat sendiri uolls!



babycot neidal pun jadi sasaran dihias 'pink baloon'
hehe



hiasan belon di tangga tu i yang deco tapi telah di tiup oleh my brother richado..
penat dia tiup belon sampai kejang mulut katanyer.. :p
janji decoration mantap!


pink & green is the theme that day!



tadaa!
ini lah hasilnya..decorasi by me & bro richado :)
setelah semua perabot di ubahsuai kedudukan nya..keadaan rumah jadi lebih luas..
i Like!



tetamu di sambut ketibaan dengan belon dan rak A ini



yiyen pun nak bergambar sebelum tukar baju birthday



ok sekarang dah tukar baju dan siap di kelip rambutnya
peace!



siap tekan2 pipi lagi..
butterly wings kat belakang yiyen tu is from Cotton On
pakai sekali je hari tu..lupa nak bergambar dgn wings tu..



yeah! her helium baloon dah sampai..
yang ni i dah order seminggu awal dari The Baloon Buzz,Kota Kemuning just near my house..
kebetulan baru buka..so seronok sangat..xpayah susah2 cari tempat lain.



birthday girl



ish ish ish
kalah i pose :)



ni her 25pcs cupcakes yang saya order dari tempat yang sama dengan birthday cake yiyen



every cupcake was written
Happy 6th Birthday Nureen!
cukup utk 25 pcs..except the 6th word in a single cupcake



bro Richado with neidal



my bpp best priend poreber! wynn with her adik,alya & ayra..



my bff's husband..with neidal



bff with their daughter Aryssa wiyh my ensemboy neidal :)



wynn & ensemboy!!



neidal masa acara membuka hadiah petang tu..
bukan dia yang birthday tapi tetap dapat hadiah..thank u Jane!



yiyen memang xsabar2 buka hadiah.. i've snapped some of the present tapi xingat dalam folder apa saya simpan..nanti kalau jumpa i'll upload them.



neidal nak amik hadiah tapi x dapat!



ok now dah dapat..
hehe..



hadiah yang betul2 mengikut tema birthday yiyen :)
wrapper pun butterflies! its from my bff!
thanks syai!



and its actually from Aryssa Layla too :)



yiyen got Hard Rock Cafe Bali T-shirt from my bpp :)


kebetulan masa sent invitation thru fb hari tu,
dia sedang honeymoon kat bali,so terus dia belikan Tee ni..
oh! mamayiyen suke sangat! thanks wynn!



ok entry ni dah terkeluar tajuk..tapi i nak share juga..
this is my belated birthday gift from my bff :) dia bagi sekali dgn birthday gift yyen hari tu..
a Coach shade.. terbaekk lah!


so model of the year goes to..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


model coach tak berbayar.. kihoi!!

wait for my other entry about yiyen's birthday..ada lagi xsempat tulis :)
tata!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin