Monday, January 10, 2011

Balik Sabah Part 3


ok ini the last part utk entry Balik Sabah :)
silalah jangan bosan baca ok..



papa & neidal masa checked in..
harus xduduk diam ensemboy ni..



our hand luggage katanyer :p
yiyen pun nak carry sendiri beg barbie dia..



neidal yang xpernah penat check itu check ini..
ada je aktiviti yang dia nak buat..



tengok si pipi tembam tu..
mulut pun dah mcm angelina jolie.haha!



dalam flight xpayah ckap lah..
tidur sekejap jer then bila bangun..non stop kacau papanya
siap 'prek-prek' lagi..terpaksa lah tukar pampers dalam tandas flight yang kecil itu.
oh sangat susah!




sesampai dia sabah..
atuk terus grab dukung neidal
how cute :)



with atuk,nenek & cheng2



terus lunch at Penang House
One Borneo



papa sedang took care of neidal yang sedang duduk goodboy dalam stroller :)



kebetulan Christmas..so this is the Christmas Deco at One Borneo hari tu..
memang cantik siap ada fashion show hari tu



yiyen & audra posing xhengat



dan lagi!!



makan chuppa chup mata audra terus juling.haha!



oh!
this is what i call home sweet home!!
kolam ikan di belakang rumah kami.

view ni i ambil dari bilik cheng2 yang kami tumpang selama seminggu lebih..
bilik ku di atas loteng sana tapi agak tinggi utk ensemboy ku..
lagipun ramai sedara mara datang utk tidur kat rumah..



ke Tamu di pagi Ahad..
Tamu Kota Marudu kaya dengan ikan2 dan makanan laut yang fresh2..
kuih muih pun best best tau!
o ya..Tamu tu maksudnya Pasar pagi :)

jauh perjalanan dari Kota Kinabalu ke Kota Marudu ialah 2 jam..
so sape2 yang nak datang sila lah ye..jangan segan..

kalau nak stay kat rumah we olls pun ok sebab my dad ada buat homestay utk sape2 yang nak cari hotel di sana :)

harus contact i!

dada! bye!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin