Wednesday, January 19, 2011

Rambut baru Yiyen

So this is yiyen's new haircut for this year..
its a 2011 hair!



bukannya apa uolls.. ni sebenarnya atas permintaan papayiyen nak rambut yiyen pendek tahun ni..susah nak uruskan rambut dia masa nak gi school katanyer..tapi yang sebenarnya dia yang xpandai ikat rambut anak :p



sedih je masa potong rambut dia hari tu tapi terpaksa jugalah kan.. upss! sape yang potong?? hmmm cuba teka..kat fb dah mentioned hari tu :)
jauh betul gi saloon hari tu....
kat dapur rumah jer sebenarnya..hehehe..



sape lagi kalau bukan mamayiyen yang potong..
ni first time gunting rambut orang ok..rambut anak pula tu..dah le susah nak potong hari tu..yiyen asyik ketawa je sbb geli bila gunting tu kena belakang dia..so memang goyang xingat lah dia..habis senget benget i potong :) tapi buat ala2 mcm layer sikit lah kononnya nak kaver punya pasal..
apa2 pun bila siap nampak macam gunting rambut kat kedai gittew! haha :)

ok enuf for that jum tengok yiyen posing dengan rambut baru dia ni..



yang penting..yiyen likes her new hair :)
terus posing ayu ayu gittew..

harusss..

3 comments:

  1. so sweet la yiyen niw..
    with her dramatic pose..hug n kisses for her! ^^

    ReplyDelete
  2. thanks hamzah ian :)
    thanks Xaty Xandria..i will.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin