Monday, January 10, 2011

Balik Sabah Part 2

Masa balik sabah hari tu memang banyak tempat di lawati..
ni pun actually nak tunjuk tempat2 yang menarik kat sabah khas buat adik ipar ku Mandy :)



me & ensemboy @ Teringai Beach, Kudat.
pantai ni adalah wildbeach dimana tiada sebarang resort ataupun chalet2 pelancongan di usahakan di sini..so pantai dia memang bersih dari sebarang kotoran..
pasir putih & air bersih..cantik sekali..



mom,ensemboy & cheng2 pose ala2 model pantai gittew..



siap slamdunk lagi cousin yiyen, si adam ni.. ish ish ish..
memang bestlah pantai ni..
rasa macam.. "ni pantai kami pula" hehehe..



woohoo!
cheng2 & neidal berdancing queen at the beach!



bercanda di pasiran pantai



dia ni bercouple dgn neidal jer..
boyfriend dia katanyer :p



mandi mandi & mandi



upss!



neidal takut jatuh :)



bro richado & cuz roger from sibu, sarawak



sunset at Teringi Beach



making sandcastle with cuz audra




tak pandai tinggi pun istana yiyen.haha!



there you go!
adam jadi sasaran kena timbus..siap ada B**bs.haha!
best nya saat2 ni..



dah dah bangun..dia xberenti ketawa so semua pasir2 tu terburai sendiri..



sempat main engke'-engke' di tepian pantai..
lama x main..seronok gila sampai berpeluh2 main adik beradik
what a day!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin