Thursday, June 30, 2011

Shopping & Karaoking :)


Wah! gambar pertama bergaya sakan.tunggu gambar gambar seterusnya :p
Ok minggu lepas, bagi memenuhi permintaan adik ku yang dah lama tak berkaraoke tu, kami telah ke Sunway Pyramid untuk melalak :)



Neidal tersenyum bangga sebab lepas ni nak menyanyi..



Sesi mendaftarkan diri setelah booking ke RedBox sehari awal oleh BPP, best pren poreber ku :) cik puan Wynn. Ni kami berempat baru sampai.. Wynn tak sampai lagi.kelewatan sedikit katanyer.. got story behine the scene..hehehe..



Ok dah masuk bilik 9. Terus grab the mic. bukannya nak nyanyi tapi nak bergambar dulu..



Ni muka berlakon menyanyi ni..sebenarnya lagu tak start lagi..hahaha.. kami amik Pakej Happy Hours that day.. Cheng2 yang belanje.. she only paid 40+ only. Actually boleh dapat lunch sekali ni.tapi lunch dah habis so, theyolls gantikan dengan air x 2 jer.. nasib baik..



Yiyen dah start warm up dah.. sorry lah ye gambar agak kelam sebab suasana dimalapkan sedikit bagi menghindari rasa malu menyanyi..hehehe.. oh ya, fyi..cik abe takdok masa ni.dia ada kerja luar so,kami 3 beranak je pegi dengan adik ku si cheng cheng ittew.. sambil sambil menunggu wynn muncul, kami dah goreng 5 lagu :)



Ensemboy dah pajak microphone :) taknak bagi orang lain pegang pula tu..ish ish ish..



Tsamina mina eh eh waka waka eh eh..Tsamina mina tsangkalewa anawa aa ah!! yeeha!! Neidal menyanyi :)



Adik dan kakak yang sehati sejiwa menyanyi..



Tepuk tangan pula..hehehe..



Sikit lagi nak breakdance.. nasib baik tak jatuh dari kerusi Redbox tu :p



Ok Wynn aka Taukeh Coach dah sampai.. terus nyanyi mengalahkan suara whitney houston.. hehe.. jangan marah wynn..suara mu kelasss! aww!




Cheng cheng beraksi..lagu wajib.. Fireworks by Katy Perry :)



Wynn nyanyi lagi Adibah Noor kalau tak silap.."Kau terlalu istimewa"



Selesai menyanyi.. ada pula sesi penyampaian hadiah belated birthday untuk cheng cheng :)
dapat COACH ngko! cayalah wynn.. ni yang best kawan dengan taukeh Coach ni.. jap lagi i bagi link ke blogshop dia ok..uolls harus terjah sebab memang murah ye!



Gambar dulu sebelum buka hadiah.. wajib tu.. bukti..



Masa ni mesti cheng cheng berdebar2 kan Cheng?..hahaha..sabar cheng..mesti hadiah best tu!



Tadaaa! Its a Coach wallet.. kat butik weolls usha harga dia rm1K uolls.. beli dengan Wynn murah banget tau! i dah promote ni Wynn, komisyen pleasee..hehehe.. main main jak bah :) Wynn ni orang KL tapi kalau cakap slang Sabah,kelass!



Dah siap karaoking, kami bershoppingan pula..tapi uolls paham paham lah kan.. i kena tolak stroller..so kuasa membeli tu kureng sikit.berenti je tolak stroller, neidal nak turun :( penat nak kejar dia.. so saya memang xdpt nak shopping hari tu.. cukuplah menemankan cheng cheng & wynn :)


Bawak cheng cheng & wynn ke pusat pembelian coklat & biskut paling best kat sunway.. iaitu kat mark & spencer.. coklat & biskut dia memang terbaik dowh! sangat belgian choc.. puas sekali makan coklat dari obersi :) rasanya tak ramai yang tau tempat ni sebab kat luar memang jual baju je.so uolls kena masuk di bahagian dalam M&S Foods.. saya gerenti uolls akan puas hati beli kat sini..



Lepas beli coklat, gi Kitschen pula.. diorang nak memborong baju katanyer.. i layankan aje..sebab seminggu sebelum tu i dah beli..



Drop by kat Baskin & Robin sebab kat Kuching takde B&R kata cheng cheng. i tak beli sebab masa tu tekak tak rasa nak makan ice cream..juga nak diet konon :p



Ok ni gambar masa dalam Kitschen..keluarkan neidal dari stroller..pengsan kejar dia.. suka hati betul tengok cermin dengan yiyen..



Hi mama! jangan masukkan neidal dalam stroller lagi ye..neidal nak bebas :) last last neidal yang tolak stroller :p hehehe..



Menyinggah pula ke butik Coach Sunway Pyramid.. Taukeh Coach kan,haruslah nak survey harga..



Sempat grab 2 helai baju kat cotton on kids :) ini memang harussss... masih sale uolls!



Yiyen berposing dalam Kitschen di bahagian aksesori dia.. bergaya dengan baju baru dari cotton on kids, topi dari Kitschen & Clarks boots dia.



Owh..ni salah satu produk dari Mark & Spencer tadi. dah rasa macam lapar tu, buka ni dan ngap..enak sekali! yang ni favourite yiyen..



Ok yang gambar di bawah ni adalah gambar selingan ye.. malas nak susun. berterabur sedikit..



Mamayiyen cuba topi kat Kitschen..pastu..



Ensemboy pula cuba..cute kan dia :)



Yang ni Neidal, Cheng cheng dengan Wynn kat coach SP..



Slingbeg dari auntie cheng cheng untuk yiyen from Shasha SP



Hairband dari auntie Wynn untuk Yiyen from Cotton On Kids.. Thanks uolls..




ok guys thats all for last week outing..
owh! before that, Neidal wanna say hi to all mamayiyen's
follower!





hi!












comel?
hehehe...





p/s: do drop by to wynn's blogshop HERE

thank you

2 comments:

  1. Hahaha!! Kin malu tu gambar nyanyi lagu kat perry. Yg duduk tu, lagu Ratih Purwasih kunun. Mimpi Sedih. Auwwwwww :P


    p/s: Ui, aku nda minat adibah noor. paling aku nda suka tu. Kekwat! Nda akan aku nyanyi lagunya. Nda siok. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. hi wynn..
    oh ya ka? xpula aku tau..
    xpa yg penting kita enjoy nyanyi hari tu..
    nanti kita buat date lagi bila2 kih..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin