Thursday, June 16, 2011

Sale started! Lets buy! cheap cheap one only!! Below RM55!


Preloved items for SALE!!
my Wardrobe Clearance :)

NIKE


1) Nike Sweater with hood
Size: S
White
RM45



the tag



in a good condition



very nice!

_______________________________________



2) P & Co
Long Jacket
Grey
RM55



the buttons



i only wore this twice :)

______________________________________

ELLE



help!
this one i really cannot rotate la..
masa upload ok,bila keluar kat sini terbalik :p

this one is:

3) ELLE Sweater
Size: M
Terquoise + Black
RM45



ELLE



Size M

_______________________________________



4) T'zed factory sweater
Size M
Pink
RM20

__________________________________________



5) Black long dress
wear to office also can,
very cute one!
Size: M
RM55

kain baju ni tebal & stretchable
very comfortable kalau pakai :)


______________________________________________

ELLE


6) Elle Sweater
Size S
Light Purple
RM45



100% cotton



the tag


ini rupanya kalau di zip

________________________________________




7) Jeans Jacket
Size M
Denim
RM25

______________________________________

NIKE


8) Nike Sweater with hood
Size XS
White
RM45



cotton



the tag



the hood

_______________________________________


NICOLE



9) Nicole Jacket
Size M
Grey
RM50



Kain tebal macam kain jeans



kalau sejuk kat opis,boleh pakai jacket ni :p

_______________________________________



10) Black long top
M size
Black
RM 35



stretchable



kalau pakai ni, mesti cantikk!

____________________________________



11) Nice top
boleh pakai dengan legging sebab baju ni agak panjang
Size M
Green
RM25

_______________________________________________

SCARLET Plus



12) Scarlet Plus
Size M
Black
RM30



yang ni boleh pakai time pregnant dan bukan pregnant :)
pasti comel!



Scarlet plus

___________________________________




13) Long Top
Size M
corak baju serupa Burberry :)
RM25

_______________________________



ni satu lagi failed upload..hehehe.. maafkan saye :)
Baju ni saya panggil baju Winter Sonata sbb baju ni selalu dipakai oleh pelakon perempuan Winter Sonata tu..
kalau pakai baju ni mesti uolls nampak comel!



14) Knitted type top
Size M
White
Rm25

___________________________________________

Last but not least..


15) Knitted top
baju ni ala2 Korean style juga..
stretcable
Size S
Maroon
RM20
__________________________________

Happy Browsing guys!
Kalau ada sesiapa yang berkenan nak beli jangan malu malu ye..
saya tak makan orang :p hehe.. semua harga dah termasuk poslaju :) so kalau nak nego tu agak susah sket..semua koleksi baju ni saya punya. nak jual sebab dah lama tak pakai.
Baju Terlebih Sudah! Almari dah tak muat :)

email kan ke septembia1409@yahoo.com

ataupun isi borang kat bhg bawah sekali Blog ni ok..
Thank You

Mamayiyen


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin