Wednesday, June 29, 2011

Father's Day treat at Gasoline Concept Cafe



Seperti yang di janjikan..hari ni nak buat entry pasal makan kat Gasoline Concept Cafe hari tu.. Restoren Gasoline ni ada banyak cawangan, Uolls boleh check their outlet kat SINI Cawangan yang kami pegi ni kat Sunway Pyramid.. terletak di 1st Floor, Asian Avenue, Sunway Pyramid.



Comel je menu theyolls ni.. suasana dalam setiap outlet pun berbeza beza..



Mamayiyen at Gasoline :)
suasana dalam cafe ni memang di malapkan..so gambar pun agak suram gittew :)
boleh pilih nak makan atas meja atau atas lantai ala ala jepun..



Yiyen's chicken special fried onion spaghetti



Ensemboy & Papa
slurp! slurp! neidal..



Makan kat sini adalah sempena Father's Day.. so saya yang belanja.. actually voucher ni saya dah beli online 2 minggu lepas lagi.. kami datang untuk makan je hari tu.. except for the drinks la...kena bayar.. Papa makan beef steak :)



This is my Fish & Chips.. diet katanyer nak makan ikan jer...hehehehe...



Yiyen pose terkejut :p



Dessert ni pun sekali dalam pakej..



ok yang ni dah ready untuk senyum..



Habis makan harus bergambar di luar cafe.. cafe dia sangatlah unik! macam makan dalam Kapal Layar tau! uolls harus cuba makan kat sini..



Posing lagi



Dan lagi..



zoom sket..



see! cantik kan! lain dari yang lain..



ngeh ngeh ngeh :p

itu je nak share dengan uolls..
dengar dengar theyolls ada buat jual balik voucher tu..murah tau! ada 3 course meals..
so cepatan BELI di SINI!



tata!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin