Friday, June 10, 2011

Baru nak cuba cuba :)


Wah! Ayu ker? main main je lah.. gambar ni yiyen yang snap masa nak gi tengok wayang hari tu. ni kat carpark berbumbung at IOI Mall, Puchong. nanti saya cerita lebih lanjut pasal date saya dengan yiyen hari tu ye..hari ni nak share dengan uolls pasal Instagram Apps kat iphone. Bagi yang dah ada iphone tu mesti dah tau kan.. bukannye apa.oleh kerana selalu tengok kawan share gambar instagram they olls kat Twitter, so saya pun nak mencoba juga..




Ni gambar asal dan hasilnya adalah seperti di bawah ini..ok tak? ok tak?




Terus rasa macam berada di zaman Mahsuri pula :p hehe..terasa klasik je gambar ni.. i baru je join instagram..belum ada follower lagi :( kesian kan.. dah pernah share 3 gambar lah kat sana.. nanti jenguk jenguklah kalau rajin ok..

itu jer nak share..
bye :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin