Friday, June 3, 2011

Confession of a Mini Car Collections part 1


Oh! how i wish to have a car like this and the Plate number too! nope! this is not my car..i saw this car in front of me masa nak bayar tol semalam :) Cepat cepat amik henpon nak snap..sorry lah tuan punya kereta sebab curik amik gambar..kalau pemilik kereta ni terbaca entry ni, saya minta kebenaran ye..



Kalau dalam istilah medical, CCU tu Cardiac Care Unit :) pastu plate number tu pula sikit lagi nak sama macam my car's plate number 7071 :) Nice!

Ok, hari ni actually nak cakap pasal kereta.. Sape yang tak minat untuk memiliki kereta kan..mesti semua orang bercita cita nak beli kereta.. samada murah ke mahal ke yang penting ada kereta sebab tak perlu naik bas dan berpanas hujan naik motorsikal..

Hubby saya ni minat sangat kumpul koleksi kereta kereta :) terutama yang sport car..so kat sini,saya nak share dengan uolls about his hobby ni.. mengumpul koleksi kereta..



5 daripada beberapa koleksi mini kereta dia..semuanya dari Shell promotion..kan Shell selalu ada buat promotion ni..selalunya isi minyak atas RM40 dapat beli kereta kecil ni dengan harga yang murah sikit berbanding dengan harga dia yang sebenar..



Jenama Ferrari pula tu..



bila lah nak ada kereta macam ni..



yang ni cute sangat!



vroom vroom..



yang ni nampak eksklusif sikit..bayangkan ada kereta macam ni then plate number NST 1.. heheh perasan.. NST tu nama i ler :p



yang ni pun ok..haiyooo manyak cantik wo semua kereta kereta ni..nasib baik relika jer..kalau kereta betul, kayo dah den ni..ok enough with the sport car..



yang ni pula, sangat evergreen...VolksWagen punya mini van ni...cute kan..siap ada VW punya logo depan van ni..

last but not least...kereta putih yang menjadi idaman penggemar kereta kura kura :)




VolksWagen Beetle! charming sekali!


That's all for now..next entry ada lagi pasal koleksi kereta..stay tune ya!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin