Thursday, June 16, 2011

Love u ensemboy!


Wah wah wah! mementang dah pandai berlari..sekarang bila buka pintu jer terus lari nak keluar si ensemboy saya ni.. without fail pegang grill tak sabar nak keluar..



dah siap siap pakai kasut crocs pemberian kakak ku itu,terus neidal gembira..



see, tengok je muka excited dia tu.. tak sabar nak melangkah keluar lah tu..



semua gambar ni diambil oleh yiyen.. neidal pusing keliling kereta dekat 10 kali..terlalu excited sebab nilah pertama sekali saya biarkan dia main kat depan rumah.. selalunya dalam rumah je..



cayalah neidal..siap main kejar kejar dengan yiyen lagi.. dengan kasut cute Scooby Doo tu,lagilah comel lari lari :) sampai berpeuh peluh dia..



**muka excited giler**

p/s:
Love u ensemboy!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin