Monday, June 13, 2011

JJTW dgn yiyen





teka kami kat mana ni? hehe..




yiyen sedang mencuba topi ni..panggil ape ni? lupa plak..



gelang comel tapi tak beli pun..




Sesi padan kan baju di badan..



dress cantik juga..




ni pun cute!



dress hitam ni memang cantikk! nak beli!



seperti biasa..




gi tengok wayang pula..



masa ni tengok filem lain bukan KungFu Panda..



NKTM pun dah tengok..



ya betul.. kami gi tengok Filem Karak :p



yiyen takut tengok sampai tutup tutup mata.. mama dia pun sama.. the reason saya gi tengok Filem Karak ni sebab pengarah dia Yusri :) lagi pun dah lama xtengok filem seram kan... filem ni ok la..tapi hantu dia terlalu CGI lah.. canggih sangat so sampai rumah dah lupa pasal hantu dia..hehehe..Shahir dan lain lain ok gak berlakon tapi KilaFairy agak gediks dalam cerita ni.. anyway.. jalan cerita ok.. 3/5 kut i bagi..


Layankan aje gambar2 kami tu ye..masa ni tengok wayang kat IOI Mall minggu lepas. only me & yiyen..as usual papayiyen kerja.. disebabkan cuti sekolah memang program bawak yiyen gi JJCM dan JJTW (jalan jalan tengok wayang) jelah..saya pun dapat cuti 2 hari je masa cuti sekolah that's why xboleh pegi luar dari KL :(


p/s: gambar kat atas tu,kami kat Nichii IOI Mall dan they olls having up to 70% sale! baju semua cantik2! haruss beli..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin