Saturday, June 11, 2011

Makan Steamboat bukan selalu :)


Rabu lepas weolls satu family ke restoren ni.. Pernah tak dengar restoren ni? Priok Steamboat Restaurant kat Kelana Jaya? klik je kat SINI kalau nak tau detail pasal restoren ni..



Oleh kerana dah lama tak makan steamboat..tekak terasa pula nak makan..makan kukus kukus ni kan makanan sihat.tak payah minyak.. pada satu hari.. ceh macam nak buat cerita dongeng pula.. :p hari tu masa nak check GROUPSON MALAYSIA deal, saya ternampak voucher Priok steamboat ni di jual dengan harga yang sangat murah sekali! 50% uolls! so terus grabb!


Ni lah restoren tu.. voucher tu pula untuk 2 orang makan sampai kenyang sebab buffet style..so lagilah beta happy :) berbaloi baloi..



Tengok! best kan steamboat they olls.. makan seberapa banyak nak makan tapi kalau xhabis makan akan ditimbang dan akan dikenakan bayaran rm5 setiap 100gram makanan yang tak habis tu..so makan setakat yang kita mampu je ok.. pembaziran adalah dilarang sama sekali :)



Tempatnya sweet sangat! sebab betul betul kat lakeside :) makan pun tenang je sambil tengok tasik kan.. kalau uolls nak ke sini..make sure buat booking dulu sebab i am sure they olls fully book sampai hujung july ni..maklumlah beribu ribu voucher terjual hari tu..



One more thing, they have a private room for function for a group of 10 or 20 pax.. kalau nak makan satu family yang ramai dan nak kan privacy,tempahlah bilik ni..harga sama je..siap ada aircond lagi tau! best bukan! one day,pasti nak datang lagi sini sebab layanan pemilik restoren dengan staff restoren memang excellent! sampai je kat meja kita they olls akan terangkan itu ini pasal mana nak amik makanan etc.then pelayan sentiasa tersenyum :) macam tu lah baru restoren cepat laku! senyum je...murah rezeki sampai saya tulis entry ni sebab puas hati.. hehe..

p/s: sape2 nak ke sana taknak ajak i ke? :p yiyen pun nak ikot :) gambar makan steamboat xsempat nak transfer kat lappy.lain kali ye..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin