Sunday, October 31, 2010

Be part of ChurpChurp today!

Kawan kawan ku sekalian..pernah tak tengok gambar ni?? or pernah tak dengar about ChurpChurp?? Hmmmm..ok hari ni saya nak warwar kan kepada uolls semua yang kita ada kawan baru di dalam dunia komunikasi :) Wah berbahasa Melayu gitu!! Ok let me introduce uolls to mizz ChurpChurp yang cute ni.. ChurpChurp is a new Social Media Solutions Community di dunia Pengiklanan cyber..dimana kita can earn money by joining ChurpChurp.. Its that easypeasy!!



Comel tak mizz churpChurp kita? comel kan..
so lets go to their website now and read all these T&C




Welcome to ChurpChurp guys! You guys should take this opportunity.. rugi kalau tak join!



I Love ChurpChurp too!! Walaupun total earning ku baru sedikit..tapi lama2 akan menjadi bukit juga..sebab..



I'm a churper too!
saya baru dalam beberapa bulan joined them and dah earned sedikit lah..

ok once again,
Lets join ChurpChurp guys!
Hari hari online buat apa kalau takde duit masyuk!
Join ChurpChurp sudah pasti ongkos Masyukkkkk!! Yeahhh!!


1 comment:

  1. salam kenal mamayiyen...
    sy pn dh daftar churpchurp..
    tp tak reti la nk earning camne..
    tgh blur² lg..
    camne ek..?

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin