Saturday, October 9, 2010

I Need a Sponsor..pleaseeeeee

I need a "baju liplap" sponsor for our Annual Dinner this coming Saturday 16th of Oct..
Anybody??
kesian kan.. nak beli baju Rizman Ruzaini ni..tapi i tak mampu uolls..
tau tak harga dia RM3k untuk satu baju?
Sangat cantik tapi belum mencapai tahap kemampuan ku lagi..
jum layan baju2 rekaan Rizman Ruzaini ini..


Dato' Siti amat Gorgeous dalam rekaan RR
bahagianya kalau dapat pakai baju ni masa dinner sabtu ni..
tapi kalau bukan macam ni pun..i tak kisah..
janji liplap!



Rizman Ruzaini Collections..
terbaiklah!



Yang ni pun RR punya collections..
Comel dan ayu sekali Zahnita dengan koleksi ini..
Kalau dapat pakai baju ni alangkah bestnya!!
So sesiapa di luar sana yang berminat nak sponser daku...do email to

septembia1409@yahoo.com

i will promote your baju in my blog as soon as i dah pakai baju tu okeh...
Kalau xdapat sponser...tak glamerlah i malam tu...
huahhhhhhhhh....tolongggggg!

credits to RizmanRuzaini

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin