Sunday, October 31, 2010

Ministry of Moment: Just Like Contest!

OMG!
this is great!

what else i can say if someone ask you to just click LIKE then you can WIN a Photography worth RM2000!

I know this contest from adik manis ROE and this contest is offered by this famous photographer SHAFIQ AKMAL known as Sapex from Ministry Of Moment. Wah siap ada ministry sendiri tu..hehe...

He has kindly offered to give away FREE photography package worth RM2,000 (inclusive of an album) to one lucky blogger.And also a 30% off for any photography package that you choose for 2 person!
*drooling eyes*

ok ok let me tell you what you should do..
very simple one!
but before this date ok because contest ends : 30 November 2010 (12pm).




this is the picture that you have to click like ok..not here..but in Facebook lah :)

here's the terms and conditions of this contest
P/S: adik manis ROE dah make it short and simple..so just jump to her blog to know about the terms & conditions


Ok let me begin with my favourite photo..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

*ting*



haha.. i tell you! this is my favourite photo becoz *ehem ehem* first time tengok gambar ni..eh macam kenal..hehe memang kenal pun..tapi yang sebenarnya gambar ni memang cantik sekali dari semua segi..
i'm not a photographer but i know how to tengok which photo is good..
kata suka bergambar kan :)

boleh tak sambil sambil nak wish both of them here?
boleh lah ye..
"Selamat Pengatin Baru to Bud & Roe..semoga berbahagia selama lamanya"
sorry tak dapat datang masa majlis nikah hari tu.kalau datang,sudah tentu muka ku terselit sikit kat album ni kan :p

ok back to the contest..let me tell you a bit about Ministry of Moment ni..i never work together with them..of course lah.. saya kerja dengan Ministry Of Health..hehehe..ok ok..sebenarnya dah lama jatuh hati dengan semua gambar2 diorang ni.sejak dolu dolu lagi.apatah lagi bila melihat kembali kesemua hasil kerja MOM di photo album kat facebook tadi.. menambah kan ku jatuh hati lagi terhadap gambar2 MOM ni...

selalu jenguk website photografer kat Malaysia ni..dan pernah pasang angan angan untuk berphotoshoot tapi keadaan kewangan belum mengizinkan ku lagi untuk meminta mereka mengambil gambar ku yang fotogenik ni awwww!! first time puji diri sendiri ye.hehe..

ok lah..you all should jump to their web..sebab they will tell you everythings there..saya nak mengakhiri entry saya di pagi Ahad ni dengan DOA dan harapan semoga dapat menghadiah kan encik suami *A Photography session with Ministry Of Moment* masa birthday dia yang ke 36 pada 23 Disember nanti.. hehehe :)
Amin ya Rabil Alamin..

P/S lagi: Come & join Ministry Of Moment this 5th,6th & 7th Nov at Shah Alam Convention Centre. I am surely come!! see you soon MOM :)



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin