Saturday, October 16, 2010

Ensemboy demam..

Kesian sekali bila ensemboy ku demam..Gambar ni actually rabu lepas..masa gi klinik sebab ensemboy akan demam pada waktu malam je diikuti dengan batuk dan selsema..ubat dah ada tapi risau juga takut kena jangkitan lain..


Klinik yang dekat dengan rumahku..



Ensemboy yang demam didukung oleh si suami



di dalam klinik, menunggu untuk berjumpa doktor



ok dah siap jumpa doktor masa ni.tunggu nak amik ubat jer..malam tu nasib baik ensemboy xmeragam seperti malam2 sebelum nya..nyaris mengambil Emergency Leave sebab suhu badan dah dekat 39.0'C.Hari ni ensemboy dah beransur sihat tapi still batuk dan selsema..risau juga sebab mamanya akan conduct acara penting di jabatannya ~ Anaesthesia Nite malam ni..Aduhh..semoga semuanya berjalan dengan lancar.Amin.


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin