Tuesday, October 5, 2010

Open house lagi..

Wah wah wah..ingatkan dah habis ye..ada lagi open house yang kitaorang anak beranak pegi minggu lepas..yang ni adalah jemputan dari bff ku juga...hehe kata bff..so tak kira berapa kali dijemput..wa setuju saja..



Ni masa on the way ke sana..destinasinya ialah ke Bukit Jelutong,Shah Alam..rumah mak mertua bff ku..Encemboy kelihatan gumbira sekali..


eh eh mata dah kuyu...oleh kerana jalan agak jem masa nak ke BJ,encemboy pun dah start mengantuk..sambil memeluk PuPu..dia pun terlelap seketika..



yiyen pula tak habis habis tanya soalan..sekarang ni banyak sangat curiousity dia..semua benda nak tanya..kenapa kereta boleh bergerak lah..siapa cipta kereta lah....hmmmm..saya layankan aje..


uppsie! dah pun sampai ke Bukit Jelutong..kami di sambut mesra oleh tuan rumah..aka bff ku dan keluarganya..kesemua mereka sedondon gittew!



we olls pula bertemakan ke maroon2 an...sampai2 je kat sana terus makan dan minum.. bff mengofer diri utk mendukung encemboy bagi memberi peluang kepada ku untuk makan..huhu..



chewah! ni yiyen yang snap..segan nak bergambar masa tu sebab ramai orang..almaklumlah ramai tetamu yang datang hari tu..makanan pun catering sebab siap ada khemah uolls..



i sempat lagi paksa diorang ni bergambar sefamily sebab cantik sangat sedondon..masa ni kedua2nya sangat sibuk melayan tetamu yang datang..tapi bila lagi nak bergambar kan..harus lah amik peluang yang ada..kan syai :) they olls ni dah tau dah saya memang suka amik gambar..



cik roe kita pun ada masa ni..bakal adik ipar bff ku ni..sorry sebab gambar encemboy gegar..biasalah dia ni..bila awek cun dukung..encemboy dah start tak duduk diam hehehe..hi roe!



with his papa pula..hubby ku siap puji puji lagi yang masakan sedap terutama sekali yg sup pedas tu..sorry lah syai, tak ingat apa tajuk lauk tu..tapi sampai ke rumah dia kata sedap..lauk apa eh syai? ok rasanya itu je gambar masa kat sana..jum kita layan gambar di bawah pula ok..



ha ni lah dia ayah mertua syai..yang dukung aryssa tu..amat sporting sekali..cayalah uncle! yang sebelah ben, husband syai tu ialah adiknya,bob..hubby ku sempat bergambar dengan they olls..i pula fotografernya masa ni..



tapi ada juga sebenarnya gambar ku..walaupun panas, harus juga bergambar buat kenangan..eh eh nampak tak apa yang bff ku pegang? jap lagi nak tulis pasal tu ye.. sebelum balik dari BJ, sempat juga aku merakamkan gambar ini masa dah naik kereta..they olls hantar sampai kami naik kereta ye..sangat baik PR mereka :) ok jum tengok anugerah pasangan merpati dua sejoli tahun nieee.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cak!




phewwwwiiitttt!!!
biru itu menawan kan syai , ben??

terima kasih once again sebab menjemput we olls..
kami takkan serik datang bila di jemput lagi..hehehehe..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin