Wednesday, October 6, 2010

Dating dengan ABM

Sape ABM tu??
upps..dialah si buah hati pengarang jantungku..hehehe
siapa lagi kalau bukan..



suamiku yang terchenta :)
ABM tu short form untuk huruf permulaan setiap nama dia..



last wednesday,
kebetulan kami berdua bercuti..so he decided to treat me a movie..
tajuk pilem dia suruh i yang pilih tapi yang penting xnak citer Malay katanyer :p
baru berangan nak tengok 'Magica'..ciss..
last last tengok 'Piranha' si ikan jahat makan orang tu..
cerita dia memang best tapi sape yang ada darah tinggi dan sakit jantung
jangan tengok ye sebab boleh luruh jantung dibuatnye



our seat is G12 & G13
sebelah tangga jer so kalau nak ke toilet senang keluar xpayah langgar2 kaki orang..



saje pose kat turtle comel ni :)
sape comel? turtle tu ke atau saya?
dah tau dah jawapan uolls mesti popcorn tu lagi comel kan :p



dan lagi..
bersama dengan popcorn caramel kegemaran ku..



selesai nonton..
terus gi lunch..
cik abe makan kuew teow kungfu
dan
saya makan nasi + tomyam seafood
masa ni dah dekat pukul 2..kami terskip lunch sebab beli tiket movie pukul 11.30am



nasi + tomyam yang tak seberapa enak..
baik makan kuew teow kungfu jer hari tu..lagi sedap



last sekali..
sempat beli makanan jepun kegemaran
Takoyaki udang..
serius sedap!!

k lah itu jer nak share dengan uolls..
dah lama xdating berdua dengan cik abang ni..weekdays boleh lah sebab taska buka..
kalau weekend,susah sikit sebab xde orang nak jaga yiyen & neidal..
walau bagaimanapun we enjoyed our outing that day..
chow cin chow..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin