Tuesday, October 12, 2010

Jamuan Raya Di Tempat Kerja

Isnin lepas tempat kerjaku telah mengadakan jamuan hari raya untuk semua staff..
konsep catering dan potluck..
ramai yang bawak makanan hari tu..di tambah2 dengan catering lagi..
meriah la we olls!



ni dia deco last minit orang yang kerja malam hari tu..
hasil nukilan KCD dan BB :)
cayalah..walaupun banyak kes 'operasi' malam tu,tapi they olls sempat juga sediakan tempat untuk jamuan di pagi keesokkan harinya..



yeah!
dengan uniform kerja ku berjamuan..
kata tempat kerja kan..so memang pakai uniform lah :p
cupcake yang saya pegang tu adalah homemade dari sister ku
sila order dari dia di SINI memang sedap uolls!
kek pun dia buat ye..so sape2 nak tempah,dipersilakan..



woohoo!
Dr G yang sedang mengambil trifle sedap ittew!
jangan malu2 ye Dr G :)



Antara desserts hari tu..yang ni semua potluck dari staff..
paling i suka..pecal kak K..
uhhh sedap wo..hari tu juga i minta resipi dari dia..
lepas ni nak try buat sendiri..



eh eh malu2 pula Dr G ni..tadi dah nampak muka pun!
ha..banyak kan makanan we olls hari tu..
menu utama hari tu ialah nasi minyak,rendang,lemang,kari daging,dalca,acar
etc,etc..
saya pun dah tak ingat sebab memang makan je hari tu..
sampai balik kerja pukul 2 pun sempat lagi singgah makan round yang ke 3..



Adik I**** sedang memberikan pose sambil makan papadom di situ..
kelihatan Dr F sedang mengambil makanan...
sila sila jangan malu jangan segan..
jamuan ni untuk semua warga dewan bedah h** :)

memang kekenyangan lah hari tu..
tahun depan kita buat jamuan raya lagi ye uolls!

akhir kata..
selamat tinggal bulan Syawal..
selamat datang bulan Zulkaedah..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin