Saturday, October 16, 2010

The Glam Nite..

Today is the day!
me n my bff become an event manager for our annual dinner
"Glamorous Anaesthesia Nite HPJ 2010"
tonite..



Hopefully everythings went smooth as planned..
kalau Angelina Jolie bisa datang ke dinner kami, lagi best! haha..
ni hanyalah gambar hiasan ye kawan kawan.. jangan terpedaya..



Venue: The Pan Pacific Hotel KLIA
Theme: Retro & Glam Nite!!

siap ada RED CARPET tu yang tak tahan..
tengok lah siapa yang incharge kan..hehehe..
uolls tunggu jer gambar2 dari ku esok or next week ok..

woohoo! malam ni dapat melaram dengan baju raya ku jer.. ramai nak sponsor baju tapi xcukup masa nak gi amik baju..
tapi xpe lain kali i pasti akan pinjam ye uolls..bff pun ada nak pinjamkan 3 pasang baju,tapi sedih semuanya agak ketats..huhu..i dah demuk :p
anyway thank you very much for the offer guys..
Love uolls!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin