Sunday, January 1, 2012

Tahun baru 2012. Apa lagi yang baru? *ehem ehem*




Happy New Year dear readers!!
Mamayiyen nak ucapkan selamat menyambut tahun baru khas untuk semua pembaca blog Mamayiyen ni.
I tau memang ramai yang baca blog i ni tapi segan segan nak bagi comment kat sini kan..
hmmm.. its ok as long as saya tau uolls masih sudi baca blog saya ni.. i will continue writing :)

seperti yang dijanjikan dalam masa terdekat ni Mamayiyen akan bagi hadiah untuk pembaca tegar blog ni.
apa hadiah dia? tunggu...
Tapi macamana saya nak tau yang uolls memang pembaca setia blog ni?

so ada task di situ..hehe..
saja nak bagi keje sket.. jangan marah ye..
uolls kena buat sesuatu to make me impress that u're my loyal blog's reader. boleh?

harusss...
buat apa2 je pun bole..nak buat entry pasal blog ni pun boleh,
 nak promote kewujudan blog ni kat FB pun boleh,
nak twit pun boleh..
whatever u guys feels like doing :)
but make sure uolls bagi link untuk entry atau apa2 post tersebut di comment bawah ni ok..
bila saya tertarik, menarik kau memang da bomb..pasti saya pilih uolls sebagai pemenangnya ok :)
hadiah akan saya revealkan di entry seterusnya.. pasti uolls akan suka! confirm!
ok enough for that..

untuk ittew.. terimalah gambar terbaru dari buah hati pengarang jantung ku
iaitu si adik beradik.. Yiyen & Neidal ku sayang..
seorang akan berusia 8 tahun & seorang lagi akan berusia 2 tahun pada tahun 2012 ni..
cepatkan masa berlalu..
hmmm...





dan sempena berada tahun baru 2012 ni juga..
ada lagi yang baru untuk Mamayiyen :)

*senyum sampai ke telinga dulu boleh? *

hik

hik

hik

































awwwwwwww!!!


































terimalah
sesuatu yang di idam idam kan selama ini..








































sudah berada di dalam genggaman..



















katanyerr..



























*ehem*










































batuk sket..








huk!



huk!



























cakkk!!
























































sekian laporan di Tahun baru 2012 ini :D

*lalu depan tetamu sambil tunduk tersipu sipu*


hehe...


I  LOVE ALL my BLOG's READERS!!!
& i know u guys feels the same too..rite?






muahhhhhhh!




7 comments:

  1. hamboi meriah mamayiyen kite ni yer. ada handbag baru. jeles nih......

    nanti kite join task yg diberikan ya. check it out...yezza~

    ReplyDelete
  2. seronoknya.... yg diangan-angn2kn t'capaikn.
    sis pn tumbang ceria...hik3

    ReplyDelete
  3. sungguh! dieyana berkenan dgn gucci tu! serius cantik!

    ReplyDelete
  4. Thank u so much Lela, Azila, Cik Bib & MijaShidy :) & also thanks sudi baca blog mamayiyen :)

    ReplyDelete
  5. hi dieyana!
    hehe..saya pun suka!
    thanks ye :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin