Thursday, January 12, 2012

JJCM @ Subang Parade



The SALE Continue! price Below RM55!  CLICK HERE


Semalam Minggu lepas, pegi Subang Parade.Tujuan utama konon nya nak amik gambar passport untuk persediaan kelas minggu depan. Yelah gambar passport kena sediakan sebanyak 10 pieces katanyer, untuk isi borang itu ini. So sayapun pikirlah mana kedai gambar yang paling sesuai nak pergi sambil sambil boleh gi JJCM :)

Mula mula tu Papa pilih nak gi Space U8 kat Bukit Jelutong, bila sampai kat sana, suasana macam tak berapa best sebab tengok masih banyak lagi kedai yang masih dalam proses renovasi, so we decided to go to Subang Parade. Teringat masa nak lapor diri kat Hospital Putrajaya hari tu pun amik gambar kat Subang Parade juga. What a memories!




Sementara tunggu gambar siap, ( katanyer dalam 30 minit dah boleh siap ) so weolls pun round lah satu Subang Parade tu, dah lama tak gi sana, banyak juga yang baru. Salah satu yang baru ada di sana is Chatime! Cool blog pun ada kat sana actually




Yeah! Masa tu memang panjang jugalah barisan as usual kalau nak order. nasib baik bila nak amik minuman ada nomborkan. So boleh duduk jauh dari kaunter sambil tunggu nombor dipanggil kalau minuman dah ready :)




Ordered Cappuccino Chocolate milk tea yang memang menjadi kegemaran saya selalu. Tapi as u guys see in this picture, Neidal lah yang minum lebih banyak dari saya +______+
u know him. sangat comel! kalau kita nak minta dia suakan straw tapi masih pegang bekas tu, takut kita ambil dari dia. hehehe. ciri ciri Haji Bakhil kedekut sudah ada di sittew :D

owh ya,
kebetulan ada event I Love Bazaar hari tu, so memang banyak lah yang uolss boleh beli. Ada jual baju, chasing HP, kuih muih, cupcakes and yang paling i suke, is ..

this macarons!
each piece is rm2 tapi kalau beli 3 pieces dapat rm5.
terus beli dan memang sedap!




I Love Bazaar ni memang akan diadakan di Subang Parade every saturday & sunday first and last week of the month okey. So sesiapa yang memang suka pegi, jangan lupa datang ye. siap promote gittew




eh eh eh ni apesal?
saja bagi effect kalau gambar macam ni boleh nampak cute tak? kuikuikui. hampeh!
yang ni masa dalam kereta nak balik rumah dah pun. Gambar passport dah siap, ronda ronda satu Subang Parade pun dah selesai, so chow chin chow lah kan..
but before that, tidak di lupain ,menapau Big Apple donuts sebab dah lama tak makan

DURIAN DURIAN ittew!!
nampak tak donut yang tajam tajam tu?
awwww!
sedap!!



itujer #kthanxbye


haha!


4 comments:

  1. hi sis..
    thank u for buying my macarons..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi crust et crumb,
      eh ada blog eh?
      sorry lupa nama tempat beli macarons hari tu that's why xtulis. plastik dia dah terbuang :D
      sedaplah macarons tu! kalau ada apa2 event nanti saya order ok :)

      Delete
  2. salam..

    Sedapnya big apple donuts..Awak..sory tak reply pertanyaan awak..umah saya kat hujung kota kemuning..sekarang masih berulang ke sana from Penang..Tapi..tak lah secantik umah awak pun..hehe..maknanya tetap berjiranlah kan..jiran hujung minggu..

    salam kenal..follow blog awak..jemputlah singgah blog yg tak seberapa..

    ReplyDelete
  3. Hi Lynn,
    oh yeke? kalau terjumpa bila2 masa tegur ye :)
    btw dah jenguk blog awak. nice one :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin