Tuesday, January 24, 2012

Mandi manda!




Splash! splash! yeay sempena cuti CNY ni, Yiyen request nak bermandi manda katanyerr..
So ni kiranya unplaned la kiranya. Best juga mandi kat sini.. murah pula tu. nanti saya update lagi ok. Banyak lagi gambar actually. ni saja nak tunjuk gambar Neidal surfing. hikhik! pandai kerr?

Sent from my iPhone

3 comments:

  1. anak akak pun sama, pantang jumpa air... kat mn yg murah nie,.. water world kat shah alam boleh tahan gak,.. bg aar taw kalau area shah alam klang akak nak g..

    ReplyDelete
  2. Hi Miss AC & Aimaniman :))
    sorry late reply.. ni memang kat Wet World Shah Alam. rm20 je berbanding Sunway Lagoon yang harga masuk dia mencecah rm100. Harusss datang ke sini ok :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin