Monday, January 16, 2012

Registration Day at KSKB Sg. Buloh




Syukur Alhamdulillah hari ni dah selamat mendaftar kat Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Sg. Buloh. Sesi pendaftaran berjalan dengan lancar dan berjaya juga saya menempuh perjalanan sendirian ke Sg. Buloh. Berdebar rasa drive sorang sorang kat tempat yang saya tak pernah drive sendiri ni. Bulan Febuari ni pula dah start clinical posting kat HKL, ohmy! nak drive ke sana sendiri ni yang membuatkan saya kecut perut. mana lagi nak cari parking kan. Aduhh! *pengsan*

Walauapapun, harus kuatkan semangat untuk menempuh semua dugaan ini. Saya tau banyak lagi cabaran mendatang. Where there's a will there's a way! InsyaAllah.
p/s: Gambar lepas pendaftaran tadi, Juju, me & Irma :) kami bertiga dari HPJ ambil kursus PAC tahun ni. Beg baru & kasut baru dah rasmi katanyerr :D

Sent from my iPhone

3 comments:

  1. Assalam, macam mana nak mohon kolej ni? Terima kasih

    ReplyDelete
  2. assalam..tmpang tnye,, lepas dftar terus dpt baju uniform ke?

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin