Saturday, January 28, 2012

Splash Splash with Yiyen & Neidal :)



Salam semua..
sorry sangat sangat sebab tak sempat nak update pasal tempat bermandi manda hari tu.





 Ok hari ni nak bagitau tempat tu adalah kat Wet World Shah Alam yang terletak betul betul bersebelahan dengan Tasik Shah Alam tu. Harga untuk dewasa adalah RM20 ( tahun lepas RM10 ) dan kanak kanak RM16. untuk kanak kanak bawah 85cm, masuk FREE!! yeay!! sebab hari tu bayar RM56 je. Neidal masuk percuma :)





Wet World ni di buka bermula dari jam 10AM sampai pukul.. tak ingat.. hehe. Tapi rasanya dalam pukul 7PM kot. Tempat ni berbaloi sangat nak pergi kalau just nak mandi je, berbanding Sunway Lagoon sebab kat sana mahal, kat sini murah.. memanglah tempat ni tak secanggih Sunway Lagoon tapi kalau just nak mandi manda bersama keluarga, semua ada disini. Siap promote gittew :) sesuai untuk keluarga bersantai. Ada juga disediakan kedai cenderamata & kedai jual makanan & minuman di sebelah swimming pool!




Puas hati sangat mandi hari tu sebab dah lama tak mandi sambil gelongsor gelongsor.. best gila! siap air masuk telinga lagi. haha! tapi sekejap je. pastu ok. balik rumah, tengok cermin, akak dah jadi Dayang Senandung T______T huwaaaaa!!!



Ni update guna iphone je tau sebab malas nak buka laptop. Nak update belog sambil baring baring gittew!! Jom layan beberapa keping gambar Yiyen & Neidal main air.



yeehaa!!



yahoo!!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin