Tuesday, January 3, 2012

Camel Active menjadi pilihan :)



Ada lagi rupanya yang baru untuk tahun baru ni. hiks! :) bukannya apa kengkawan.. kata nak sambung belajar kan, so kenalah beli yang baru kononnya supaya confident sikit masa belajar.. hehe..

Dalam masa 2 minggu lagi, Mamayiyen akan sambung belajar selama 6 bulan penuh.. Doakan saya berjaya ye sebab dah lama tak exam exam ni :)




Minggu lepas beli kasut putih & beg sandang ni. Kedua duanya dari Camel Active. Kasut RM179.90 dan beg RM150. Kasut sangat selesa sebab ianya full leather dan beg kaler hijau gittew :)



 Hopefully boleh memberi semangat kepada saya untuk belajar lepas ni. Amin.



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin