Sunday, January 22, 2012

Jalan Jalan cari itu ini :)


Hari tu gi makan kat Ayam Penyet Express.. Sape yang biasa gi Sunway Pyramid, confirm tau tempat ni :)
Terletak di LG berapa tah tak ingat tapi di bahagian Marakesh la.
Selalu makan kat sini tapi tak pernah pula buat entry pasal tempat ni. so hari ni nak buat entry makan dan shopping..hehehe..



Actually so far so good lah tempat ni. Sama je macam kat mana mana restoran ayam penyet.




Neidal kelihatan girang disitu




Makan keropok dulu



Yiyen pun sama 



Budak kuat makan sambil diperhatikan oleh Papa :)



Yiyen punye. dapnyer!




Oh Teh botol tersilap order!




Perisa Jasmine! saya tasuke! last last kongsi dengan Yiyen.



Haaaa! yang ni memang kegemaran saya. Sama je menu dengan papa hari tu. Kami memang penggemar ikan keli. Yiyen dengan Neidal makan Sate ayam je hari tu :) tapi lupa nak snap gambar T____T





Spek baru Neidal dibeli dari Cotton On Kids




Duduk santai dalam Quicksilver sambil mama cari baju anak anak :D hehe.. jom tengok aya yang dibeli hari tu.. tapi baju QS lupa nak snap +____+




The headbands!
penin sbb tak boleh rotate gambar ni.




The alphabets for NEIDAL! 
ni pun sama tak boleh rotate.. layankan aje :)




Yiyen's




Yiyen's & Neidal's




Mama punyer! yeay!




For my SIL! cantik kan!




Last but not least!! This is Yummeh!! Popcorn Royale from TGV!


p/s: esok nak jalan jalan lagi. buhbye!!


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Advertisement

Blog Widget by LinkWithin